Adem gezonde lucht in uw leefruimte, bureel, kapperszaak, schoonheidssalon, kinderdagverblijf, school of andere openbare ruimte, enz.. 

 

 

ZUIVER EN GEZOND

Om de luchtkwaliteit in uw werk- of leefomgeving optimaal te houden biedt Gedax u kwaliteit en service aan, die u met weinig overlast en rompslomp, zo optimaal mogelijk helpt. Door gebruik te maken van onze diensten, bent u er zeker van dat uw klanten en uzelf zich altijd in zuivere, gezonde lucht bevinden. Gedax gebruikt enkel materiaal van topkwaliteit.

U bent hier

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /home/g12474ge/public_html/includes/menu.inc).

Dierenartspraktijken, hondenkapsalons

Dieren brengen van alles met zich mee: haren, viezigheid en vooral nare geurtjes. Hoeveel u ook schoonmaakt, vaak blijft de geur. En de haren en viezigheid komen razendsnel terug. Een luchtreiniger van Gedax biedt dan uitkomst. Die maakt de lucht zuiver, neemt de zwevende haren en stofjes op en laat iedere ruimte weer heerlijk fris ruiken.

Luchtreinigers helpen dierenallergie verminderen

Een goede maatregel tegen dierenallergie? Zorgen voor een gezond klimaat in uw huis of andere ruimte waar huisdieren zijn. Op die manier dalen allergische klachten vaak al. Een handige manier om een gezond binnenklimaat te krijgen is het gebruik van een Gedax luchtreiniger met ionisator. De luchtreiniger vermindert de hoeveelheid allergene stoffen flink. Deze worden uit de lucht gefilterd, net als andere vervuilende en ziekmakende stoffen en nare geurtjes van huisdieren. Dankzij de ionisator krijgt u daar gezuiverde, natuurlijke zuurstof voor terug. Wat een verademing!

  

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer