Adem gezonde lucht in uw leefruimte, bureel, kapperszaak, schoonheidssalon, kinderdagverblijf, school of andere openbare ruimte, enz.. 

 

 

ZUIVER EN GEZOND

Om de luchtkwaliteit in uw werk- of leefomgeving optimaal te houden biedt Gedax u kwaliteit en service aan, die u met weinig overlast en rompslomp, zo optimaal mogelijk helpt. Door gebruik te maken van onze diensten, bent u er zeker van dat uw klanten en uzelf zich altijd in zuivere, gezonde lucht bevinden. Gedax gebruikt enkel materiaal van topkwaliteit.

U bent hier

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /home/g12474ge/public_html/includes/menu.inc).

Scholen en Kinderdagverblijven

Uit onderzoek blijkt dat het binnenklimaat op school of het kinderdagverblijf zwaar wordt verontreinigd door zowel interne als externe bronnen.  Denk alleen al aan de bacteriën die kinderen dagelijks van huis en van straat mee brengen.  Kinderen die ziek zijn en daarmee andere kinderen aansteken.  Baby's die nog een lage weerstand hebben en dus helemaal niet bestand zijn tegen alle virussen en bacteriën die in de lucht rond zweven. Dan hebben we het nog niet eens over de effecten van vervuilling van verkeer of nabijgelegen industrie.  Veel scholen liggen immers nabij drukke wegen.

Steeds meer kinderen lijden aan astma en allergieën.  Hun onderontwikkelde immuunsysteem kan niet tegen de vervuiling waar ze dagelijks aan blootgesteld worden.  Door de grote groepen en vaak slechte ventilatie, zijn scholen en kinderdagverblijven de perfecte plaats voor het verspreiden van virussen en bacteriën.

Om de school of het kinderdagverblijf schoon te houden is het goed om te ventileren waardoor de luchtvochtigheid alsmede CO2 waarden op een acceptabel niveau blijven.  Daarnaast dient een luchtreiniger geïnstalleerd te worden die schadelijke verontreinigingen als fijn stof, bacteriën en virussen tegen gaat.  Juist deze verontreiniging is het meest schadelijk en heeft een nadelig effect op de gezondheid van kinderen die volop in de groei zijn.  Maar ook voor uw personeel veroorzaakt blootstelling aan fijn stof en andere verontreinigingen gezondheidsklachten als hoofdpijn en vermoeidheid.  De Gedax P510 luchtreiniger zal kinderen en personeel beschermen tegen een ongezonde leefomgeving en reduceren het risico op astma en allergieën.

Met de Gedax P510 ionisatie luchtreiniger is het heel eenvoudig om uw school of kinderdagverblijf snel en efficiënt de kleinste deeltjes te verwijderen tegen de laagste integrale kosten denkbaar.

Referentie :

Kinderdagverblijf 't Pagaderke te Brecht

www.pagaderke.be

 

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer