Adem gezonde lucht in uw leefruimte, bureel, kapperszaak, schoonheidssalon, kinderdagverblijf, school of andere openbare ruimte, enz.. 

 

 

ZUIVER EN GEZOND

Om de luchtkwaliteit in uw werk- of leefomgeving optimaal te houden biedt Gedax u kwaliteit en service aan, die u met weinig overlast en rompslomp, zo optimaal mogelijk helpt. Door gebruik te maken van onze diensten, bent u er zeker van dat uw klanten en uzelf zich altijd in zuivere, gezonde lucht bevinden. Gedax gebruikt enkel materiaal van topkwaliteit.

U bent hier

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /home/g12474ge/public_html/includes/menu.inc).

Gedax luchtreiniging

Gedax biedt u een uniek systeem aan dat u kan helpen om de luchtkwaliteit in uw werk of leefomgeving optimaal te houden.  Het systeem voldoet volledig aan de beste kwaliteitseisen en zorgt voor een uitstekende luchtkwaliteit in welke ruimte u zich ook bevindt.  Gedax biedt u bovendien een volledige service aan.  Bij het huren van toestellen zorgen wij voor de plaatsing en het onderhoud.  Wil je het toestel toch liever aankopen, dan kan je steeds bij Gedax terecht voor de nazorg zoals de filters.  Zo hoeft u zich niet te bekommeren om de luchtkwaliteit en de gezondheid van u en uw klanten.

Met een fijnstofmeter wordt op een professionele manier de luchtkwalitiet in de ruimte gemeten, waardoor u zelf het resultaat kan waarnemen.

Aankopen

Het toestel kan je aankopen voor € 659,- BTW incl.  Het toestel kan verstuurd worden naar het gevraagde adres (verzendkosten € 20,-) of het kan ook afgehaald worden bij Gedax.  De filters kunnen te allen tijden besteld worden  

Garantie van het toestel : 1 jaar

Huren

U kan het toestel huren voor 12 of 36 maanden voor nog geen €2 per dag.  Binnen deze huurovereenkomst zit een onderhoud.  Om de 6 maanden zal er een volledige check-up van het toestel worden gedaan.  Het toestel wordt gereinigd en de filters worden vervangen.  Dankzij de huurovereenkomst bent u ook altijd in het bezit van het laatste nieuwe model en wordt bij eventuele problemen, het toestel onmiddellijk gerepareerd of vervangen.

Nieuw !! 

Huren voor een korte periode bv. bij geurhinder, tijdens de pollenperiode,... 

Informeer voor uw prijs

Stuur een mail naar : info@gedax.be

 

Fijnstofmeter

Deze fijnstofmeter is ontwikkeld voor professionele luchtkwaliteitsmeting met een 6-kanaals fijnstofmeter en formaldehyde en koolmonoxide sensoren.  Hij meet tegelijkertijd 6 verschillende grootten (fijn)stofdeeltjes : 0.3 µm, 0.5 µm, 1.0 µm, 2.5 µm, 5.0 µm en 10.0 µm.

Naast de fijnstof, formaldehyde en koolmonoxide meting geeft het toestel tevens de temparatuur, luchtvochtigheid, dauwpunt en koelgrens weer.

Het toestel is voorzien van een camera die het mogelijk maakt afbeeldingen van de meetlocatie te maken, in de afbeelding worden de gemeten waarden weergegeven voor duidelijkheid en verificatie van de meetresultaten en locatie.

De programmeerbare functies maken het mogelijk dat het toestel meerdere metingen binnen een instelbare periode kan doen wat het mogelijk maakt het verloop van de luchtkwaliteit in een ruimte in beeld te brengen.

         

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer