Adem gezonde lucht in uw leefruimte, bureel, kapperszaak, schoonheidssalon, kinderdagverblijf, school of andere openbare ruimte, enz.. 

 

 

ZUIVER EN GEZOND

Om de luchtkwaliteit in uw werk- of leefomgeving optimaal te houden biedt Gedax u kwaliteit en service aan, die u met weinig overlast en rompslomp, zo optimaal mogelijk helpt. Door gebruik te maken van onze diensten, bent u er zeker van dat uw klanten en uzelf zich altijd in zuivere, gezonde lucht bevinden. Gedax gebruikt enkel materiaal van topkwaliteit.

U bent hier

Huurformules

Waarom huren en niet kopen?

  • Gespreide kosten
  • Steeds het nieuwste model luchtreiniger
  • Filters worden door ons om het half jaar vervangen

Formule Premium

Contract van 1 jaar (12 maanden)

U kan het toestel huren gedurende 12 maanden voor nog geen €2 per dag. De maandelijkse huurprijs bedraagt €59 BTW incl. All in. Binnen deze huurovereenkomst zit een onderhoud. Om de 6 maanden zal er een volledige check-up van het toestel worden gedaan. Het toestel wordt gereinigd en de filters worden vervangen. Dankzij de huurovereenkomst bent u ook altijd in het bezit van het laatste nieuwe model en wordt bij eventuele problemen, het toestel onmiddellijk gerepareerd of vervangen.

Voorbeeld van het verhuurcontract

      

 

Formule Gold

Contract van 3 jaar

U kan het toestel huren voor 36 maanden voor nog geen €2 per dag. De maandelijkse huurprijs bedraagt €59 BTW incl. All in. Binnen deze huurovereenkomst zit een onderhoud. Om de 6 maanden zal er een volledige check-up van het toestel worden gedaan. Het toestel wordt gereinigd en de filters worden vervangen. Dankzij de huurovereenkomst bent u ook altijd in het bezit van het laatste nieuwe model en wordt bij eventuele problemen, het toestel onmiddellijk gerepareerd of vervangen.

Bij het afsluiten van een driejarig contract wordt er ieder jaar één maand in vermindering gebracht.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer