Adem gezonde lucht in uw leefruimte, bureel, kapperszaak, schoonheidssalon, kinderdagverblijf, school of andere openbare ruimte, enz.. 

 

 

ZUIVER EN GEZOND

Om de luchtkwaliteit in uw werk- of leefomgeving optimaal te houden biedt Gedax u kwaliteit en service aan, die u met weinig overlast en rompslomp, zo optimaal mogelijk helpt. Door gebruik te maken van onze diensten, bent u er zeker van dat uw klanten en uzelf zich altijd in zuivere, gezonde lucht bevinden. Gedax gebruikt enkel materiaal van topkwaliteit.

U bent hier

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /home/g12474ge/public_html/includes/menu.inc).

Wacht- , vergaderzalen en bureel

Hoewel het op het eerste gezicht niet zichtbaar of merkbaar is, vertegenwoordigt het binnenklimaat op kantoor, wacht- en vergaderzalen een serieus gezondheidsrisico voor de personen die zich hier dag in dag uit in begeven.

De Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) schat dat het niveau van luchtvervuilingen op kantoor in de meeste gevallen minstens twee maal zo hoog is als buiten, met uitschieters tot honderd maal zo hoog.

Een slechte luchtkwaliteit op kantoor draagt bij aan klachten als mentale vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid, droge ogen, een zere keel en andere op griep lijkende symptomen. Het geheel van deze klachten wordt door de World Health Organisation (WHO) als "sick building syndrome" omschreven.

Bronnen van luchtvervuilingen en ongezonde stoffen

Het is tegenwoordig verboden om op de werkplek te roken, dit houdt echter niet in dat de lucht binnenshuis nu vrij is van schadelijke stoffen. Een Australisch onderzoeksteam stelde bijvoorbeeld vast dat de printers op kantoor een aan sigarettenrook vergelijkbare schadelijke invloed op de longen kan hebben.

Het onderzoek toonde aan dat laserprinters door de uitstoot van tonerstof in combinatie met ozon en koolstofmonoxide een gezondheidsrisico vormden.

Een airconditioningsysteem is in de zomermaanden een belangrijk hulpmiddel om het binnenklimaat op kantoren aangenaam te houden. De luchtkanalen kunnen bij onvoldoende onderhoud echter een broeinest van bacteriën, virussen en schimmels worden.

Het openen van de ramen is dan een gezondere optie, ware het niet dat een drukke verkeersweg een bron van fijnstof is. Ook kunnen pollen in het voorjaar de nodige allergische reacties veroorzaken met alle ongemakken van dien.

Een luchtreiniger is een effectieve oplossing voor de verwijdering van schadelijke stoffen en voor de verschillende vervuilingen en problemen.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer