Adem gezonde lucht in uw leefruimte, bureel, kapperszaak, schoonheidssalon, kinderdagverblijf, school of andere openbare ruimte, enz.. 

 

 

ZUIVER EN GEZOND

Om de luchtkwaliteit in uw werk- of leefomgeving optimaal te houden biedt Gedax u kwaliteit en service aan, die u met weinig overlast en rompslomp, zo optimaal mogelijk helpt. Door gebruik te maken van onze diensten, bent u er zeker van dat uw klanten en uzelf zich altijd in zuivere, gezonde lucht bevinden. Gedax gebruikt enkel materiaal van topkwaliteit.

U bent hier

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /home/g12474ge/public_html/includes/menu.inc).

Gedax luchtreiniging

Gedax biedt u een uniek systeem aan dat u kan helpen om de luchtkwaliteit in uw werk-of leefomgeving optimaal te houden. Afhankelijk van uw specifieke situatie en verwachtingen kunnen we er één installeren. Het systeem voldoet optimaal aan onze kwaliteitseisen en zorgt voor een uitstekende luchtkwaliteit. Gedax biedt u een volledige service. Bij de aankoop van het toestel kan je steeds bij Gedax terecht voor de nazorg : bv aankoop van de filters.  Bij het huren van het toestel zorgen wij voor de plaatsing en het onderhoud.  Zo hoeft u zich niet te bekommeren om de luchtkwaliteit en gezondheid van u en uw klanten.

 

 

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer