Adem gezonde lucht in uw leefruimte, bureel, kapperszaak, schoonheidssalon, kinderdagverblijf, school of andere openbare ruimte, enz.. 

 

 

ZUIVER EN GEZOND

Om de luchtkwaliteit in uw werk- of leefomgeving optimaal te houden biedt Gedax u kwaliteit en service aan, die u met weinig overlast en rompslomp, zo optimaal mogelijk helpt. Door gebruik te maken van onze diensten, bent u er zeker van dat uw klanten en uzelf zich altijd in zuivere, gezonde lucht bevinden. Gedax gebruikt enkel materiaal van topkwaliteit.

U bent hier

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /home/g12474ge/public_html/includes/menu.inc).

Gezondheidszorg

Frisse lucht is levensnoodzakelijk

Een goed binnenklimaat is in de medische wereld dikwijls van levensbelang.  Frisse lucht is bovendien essentieel voor het welzijn en de prestaties van personeelsleden in de gezondheidszorg.  Bewoners van RVT's of patiënten in ziekenhuizen spenderen de meeste tijd binnen.  De luchtkwaliteit is er met andere woorden van cruciaal belang en zal een grote rol spelen in de genezing en levenskwaliteit.

        

Doordat men gebouwen steeds beter gaat isoleren, betekent dit ook dat de lucht maar moeilijk zijn weg naar buiten kan vinden.  De muffe lucht blijft hangen met als resultaat een gebrek aan zuurstof, onaangename geuren, risico op allergieën, ziektekiemen die blijven hangen en meer kans op schimmel door condensatie.  Onze luchtzuivering zal ervoor zorgen dat het binnenklimaat in openbare gebouwen zoals RVT's opnieuw aangenaam wordt.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer