Adem gezonde lucht in uw leefruimte, bureel, kapperszaak, schoonheidssalon, kinderdagverblijf, school of andere openbare ruimte, enz.. 

 

 

ZUIVER EN GEZOND

Om de luchtkwaliteit in uw werk- of leefomgeving optimaal te houden biedt Gedax u kwaliteit en service aan, die u met weinig overlast en rompslomp, zo optimaal mogelijk helpt. Door gebruik te maken van onze diensten, bent u er zeker van dat uw klanten en uzelf zich altijd in zuivere, gezonde lucht bevinden. Gedax gebruikt enkel materiaal van topkwaliteit.

U bent hier

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /home/g12474ge/public_html/includes/menu.inc).

Kappers, nagelstudio's en schoonheidssalons

In kapperszaken, nagelstudio's en schoonheidssalons wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van vluchtige stoffen zoals haarlakken, dissolvents of andere chemische stoffen. Deze stoffen blijven

in de lucht rondhangen en kunnen voor onaangename neveneffecten zorgen. Langdurige blootstelling kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Een goede ventilatie is vaak niet voldoende of soms niet mogelijk om de lucht voldoende zuiver te krijgen. Ongeveer 1 op 4 kappers hebben gezondheidsproblemen door de aanwezige luchtverontreinigingen....

 

Referentie :

Kapster Chantal

Vlimmerseweg te Vlimmeren

014/61.84.25

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer